6 europæiske destinationer, der ikke er kendt, og som du vil elske

Med så mange steder at se i Europa kan det være svært at indsnævre dine muligheder. Men hvis du leder efter et sted lidt uden for de slagne stier, vil disse seks destinationer helt sikkert være noget for dig. Fra en charmerende italiensk bjergby til en mindre kendt by i Spanien – disse skjulte perler vil helt sikkert gøre din næste rejse til en oplevelse, du sent vil glemme.

1. Orvieto, Italien 

Orvieto ligger gemt væk i de umbriske bakker og er en sand skjult perle. Denne lille by er hjemsted for smuk arkitektur, herunder en gotisk katedral med et af de ældste og smukkeste glasmalerier i Europa. Orvieto er også kendt for sin mad og vin – sørg for at prøve den berømte pasta med hvid trøffel, mens du er i byen!

2. Ronda, Spanien 

Ronda ligger i Andalusien i det sydlige Spanien og bliver ofte overset til fordel for det nærliggende Sevilla og Granada. Men denne by, som er bygget på toppen af en stejl klippe med udsigt over El Tajo-slugten, er et besøg værd. Når du har beundret udsigten, skal du sørge for at udforske Rondas islamiske kvarter og tjekke byens berømte tyrefægterarena ud.

3. Plitvice-søernes nationalpark, Kroatien 

Plitvice Søernes Nationalpark er en af Kroatiens bedst bevarede hemmeligheder. Denne fantastiske park, som ligger ca. to timer fra Split, er hjemsted for 16 smukke kaskadesøer samt vandfald, skove og dyreliv.

4. Ljubljana, Slovenien 

 Sloveniens hovedstad står ofte i skyggen af sine større naboer (jeg kigger på dig, Venedig), men Ljubljana kan mere end godt klare sig selv. Denne maleriske by har en livlig kunstscene, fantastiske restauranter, der serverer lokale specialiteter som f.eks. likeoci (en slags pølse) og idrijski žlikrofi (kartoffelboller), og masser af grønne områder, der er perfekte til en eftermiddagsspaziergang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *