Ældre og sexshops

ja, det er jo fordi man er ældre at man har brug for sexshops, men det hjælper da lidt med at få lidt gnist ind i parforholdet. Lige pt er jeg selv gået sukkerkold i alt det der sex halløj, og det er fordi jeg har en kæreste, der simpelthen bare ikke kan lade være med at tale om hvor dejligt det er at ligge der og kæle og nyde hinanden. et er også rigtig nok, men når man nu ved at han bare ikke kan holde stådrengen agten ud, så ligger der bare en angst for afslutningen af alt det dejlige han taler om – for så er det ikke længere dejligt. Gad vide om der er andre kvinder der har det som mig, jeg ønsker bare at det kunne komme naturligt som tidligere, hvor man bare gjorde tingene når lysten var der.

Joyful.dk leverer varen

De har den frækkeste sexshop jeg kender til. Nej, jeg er ikke på sexshops hele tiden, men til tider kan det da godt lokke med noget nyt legetøj. Det er jo ikke altid at der lige er en mand der kan fuldføre agten, så må der jo hjælp til. Jeg er nok mest til at tingene bare kører af sig selv, og hvis de ikke gør det, så skal jeg nok selv løse det lille problem, og det er så her at jeg får en dildo hjem til min helt egen fornøjelse. Ung eller gammel, det er et ur gammelt behov vi mennesker har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *