Brug incento til at udvikle dig som leder

Hos incento finder man lederkursuser, og igennem incento hjemmeside kan man også booke sig ind på det som fanger ens interesse. Man kan ikke bare sidde på sin flade som leder, da det i langt de fleste tilfælde hellere ikke producere nogle gode resultater. Det er ikke noget man kan diskutere, hvis man ser sig selv som værende en god leder. Det vil i hvert fald hurtigt kunne afspejle sig i arbejdernes holdning til en.

Er man en god leder, kan det også være baseret på manges meninger og forskellige synspunkter. Der er dog nogle ting som går igen og igen, og hvis man gerne vil opfange hvad det er, bliver man nok også nød til at udvide ens horisont. Det bliver dog heller ikke noget problem, hvis man undersøger hvad udbyderen her har på menuen. Her kunne man finde kurser, som alt andet lige også ville kunne give nogle perspektiver. Måske nogle alternative tilgange til arbejdet man udfører eller menneskerne man har og gøre med.

Lær og læs dine ansatte som en åben bog

Det handler ikke om at manipulere og diktere hvad de ansatte skal gøre eller udføre af arbejde. Det er jo et spørgsmål om, hvordan man får bygget en arbejdsplads eller arbejdsmiljø, hvor der er den stemning for arbejdet og tilgang til opgaverne samt samarbejdet med ens kollegaer. Interne konflikter kan være meget ødelæggende, hvis det ikke er noget man får taget hånd om. Folk mister lysten til at give sig hundrede procent eller siger måske sit job op.

Det er jo også et nederlag for en leder, hvis man mister folk til ringe arbejdsmiljø, da det ofte også er noget som kan være forårsaget af lederen selv. Vil man gerne have en arbejdsplads hvor der er respekt for hinanden og hvis forståelse for arbejdet, bør man også undersøge hvad det er for nogle kurser man finder her hos denne udbyder og andre i dag.