En god espresso fra Kaffeexpressen

Jeg elsker kaffe, ikke at jeg drikker kaffe dagen lang, men jeg kan godt lide en god espresso, lavet på den rigtige måde – derfor har jeg også investeret i en Rocket espresso maskine. Jeg ved godt at mange måske syntes at jeg er binde gal siden jeg har investeret i en sådan espresso maskine, men for mig er det velvære og egenomsorg, så kan de andre drikke den anden kaffe. Jeg lærte at drikke espresso i Italien, og der er stor forskel på hvordan den laves og tilberedes. For når jeg har fået en espresso herhjemme i Danmark, så har den smagt anderledes om mindre godt end den jeg fik i Italien. Efter jeg har købt min espresso maskine, så har jeg ramt smagen igen, og jeg nyder min morgen kaffe.

Rocket Espresso

Det er selvfølgelig heller ikke lige meget hvilken kaffe man benytter, derfor køber jeg også min espresso kaffe hos Kaffeexpressen, samme sted hvor jeg købte min Rocket Espresso maskine. Der var mange forskellige at vælge mellem, både af maskiner og kaffe, jeg valgte en der passede til min pengepung og behov – og det har også været det rigtige valg, da min espresso kaffe bare smager himmelsk. Jeg syntes også at min espresso maskine er af en rigtig god kvalitet, og jeg havde ingen skrubler ved at købe den hos Kaffeexpressen.dk da de havde fået mange fine anmeldelser på Trustpilot. Jeg har været glad for mit køb hos dem, og handler også stadig min kaffe der, for jeg kan ikke undvære min espresso.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *