Hald HRconsulting Lederudvikling der batter

Vi lever i en verden i stor udvikling, og os som ledere af virksomheder, skal sørge for at vi udvikler os i takt med udviklingen og de nyudklækkede talenter der senere kan blive dygtige og kompetente medarbejdere og ledere. Jeg har altid selv sørget for at holde mig i gang med det nyeste indenfor lederudvikling, jeg syntes at det er spændende at lære om de nye tiltag der er, og jeg kan altid bagefter selv vælge hvilke værktøjer der er vigtige for lige min virksomhed. Jeg er den leder der holder øje med mine medarbejdere, forstået på den måde, at jeg finder de udviklingspotentialer der er hos hver enkelt, og så bliver de sendt afsted talent og lederudvikling, og mange gange har jeg taget med selv.

Talent og lederudvikling

Det er vigtigt at det er de rigtige ledere på posten, dem der kan føre skibet sikkert i havn, og få hestene til at løbe den samme vej. Det er noget jeg oplever at Hald HRconsulting er mega gode til, de har en evne / passion til at klæde os på til de opgaver der venter på os forude, også så man kan klare sig internationalt. Mange gange har jeg oplevet at der sker noget med resten af medarbejder staben, når ledelsen har været afsted på ny udviklings kurser, og implementerer det de har taget med sig hjem. Sådan var / er det også for os, for vi tager løbende afsted for at holde os ajour og på forkant med udviklingen så vi har den bedste arbejdsplads for alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *