Husk at bruge balsam

Der forefindes forskellige typer af balsam derude, hvor man blandt andet kan få fingre i balsam til krøllet hår, men det er blot én udgave af mange.
Det handler nemlig om, at man finder den, som der er den bedste til ens hår, og det er ikke altid i første forsøg, at det lykkes med at finde den.
Og så ændrer ens forhold sig jo også med tiden, hvad håret har godt af, og det kommer også an på vejret – og hvis man anlægger en anden frisure, så er det måske en anden type balsam, som man skal bruge, og det har måske også noget at sige, om man laver naturlige krøller, eller man selv laver dem, og så kan det måske spille ind, om håret er krøllet eller ej.
Og hvis man så fjerner håret og bliver skaldet, så skal man jo ikke bruge balsam, men kommer håret igen, og man lader det står, så skal man bruge balsam, men så kan det være en anden type, man skal bruge denne gang, end den, som man brugte før, man blev skaldet.

Tag den balsam med i badet

For nogle specielt mænd kan det føles lidt fesent at snakke om balsam, men det har også noget at skulle have sagt, selv hvis man har en kort frisure, og hvis man alligevel vælger at bruge balsam, så kan man lige så godt bruge en, som der er god og gør noget godt ved håret.¨
Man bør holde øje med, at man ikke er ved at løbe tør for balsam, for der er ikke noget værre, end at man står i badet, og så har man glemt, at tuben er tom, men man har bare ikke smidt tuben ud, og når man leder efter en ny i badeværelset, mens man er drivvåd, og man indser, at der ikke er nogen i reserve, så føles det som et underligt bad, og det blev heller ikke, som man gerne ville have, at det skulle være.
Måske har I flere former for balsam derhjemme, og så er det lige med at huske, hvilken balsam der tilhører hvem, så man får brugt den, der faktisk fungerer til ens hår.