Klistermærker finder som meget forskelligt

Klistermærker var måske noget, som du som lille satte ind i en bog, og så var du nødt til at klippe dem ud, hvis du skulle bytte dem med andre, for du gad trods alt ikke bare have dem uden at bruge dem; det er en af grundene til, at klistermærker i tidligere tider er blevet mange penge værd i dag, fordi der ikke findes mange, der ikke er brugt.
Men de er jo også skabt til at blive brugt i langt de fleste tilfælde, så det er jo bare med at gå amok med, hvor man vil bruge dem – så længe man har lov til at gøre det.
Man skal jo huske på, at man sjældent kan tage dem af igen, uden de går i stykker, og derfor skal man også være meget obs på, at man sætter dem, så de sidder, som de ska, om det er i vater eller ej, og at der ikke er luftlommer under dem.
Der er så også de ældre mennesker, der laver klistermærker med logo og andet for at promovere et foretagende såsom en virksomhed eller en koncert, som de så hænger ude i gadebilledet, men det er noget, som man som regel ikke må.

Har du hørt om de her klistermærker?

Men kender du til klistermærker, som man sætter på væggen? Det er også billige wallstickers.
Det løber dig måske koldt ned ad ryggen, når du læser det, for hvis du dristede dig til at sætte dine klistermærker på væggen, da du var lille, så fik du meget skældud.
Men det var fordi, at de her klistermærker ikke var beregnet til, at de skulle sidde på væggen, fordi de kunne ødelægge tapetet, og hvis man forsøgte at tage dem af, så efterlod de klisterrester, som man ikke kunne få af.
Men det her er nogle klistermærker, som der er beregnet til, at de netop skal hænge på væggen, og de ødelægger ikke væggen, og det er som regel nogle, der er virkelig store.
Man kan få dem med mange forskellige motiver, så der er nogle, der både fungerer til voksne og til de små alt efter, hvor de skal sættes op henne.