Modetøj til piger

Nu kender jeg ikke lige mads Nørgaard design, men det er åbenbart en eller anden mode for både piger, drenge og voksne. De har åbenbart al det populære tøj, som børnene godt kan lide at gå i, og som er det tøj der lige er in lige nu. Jeg har aldrig selv gået efter modetøjet til mine børn, men nu havde jeg også lige 4 unger der skulle have tøj på kroppen, så der var ikke lige råd til de helt dyre mærker, ikke at Mads Nørgaard er et dyrt mærke, for det ved jeg ikke, men jeg gik mere ind for genbrug mens børnene var små. De voksede hurtigt ud af tøjet, og der skulle nyt tøj til, og så var det godt og billigt med genbrugstøj i den alder.

Mads-Noergaard modetøj til piger

Jeg tror at der er mange af vores nye generation, der går meget op i at deres barn går i det sidste nye skrig af tøj – så kan der, tror de, ikke sættes en finger på deres forældre rolle. Men man siger jo også, at klæder skaber folk. Dem der kender Mads Nørgaard tøj, ville nok google mads nørgaard pige, hvis de søgte efter noget pige tøj der var på mode og inden for det design. Min datter køber ofte sin drengs tøj på nettet, så slipper hun for at rende rundt i forretningerne når hun har fri, og hun har derfor også ro til at finde det rigtige tøj uden at sønnen er træt og ikke vil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *