Ny god brugt bil

Det er altid kedeligt når ens gamle bil ikke kan mere – for det betyder som oftest, at man skal ud og anskaffe sig en ny – og det ved alle at det ikke bare er et greb i lommen. Sådan var det også for mig, så jeg besluttede at jeg ville undersøge markedet for brugt bil forhandler for at se hvad der var af brugte biler som jeg kunne bruge. Da nu min egen bil ikke længere kunne køre, blev det til at jeg begrænsede min søgning til Frederiksværk området, for jeg skulle kunne cykle hen til dem. Mit valg faldt på ht-biler.dk for jeg havde tidligere fået repareret min gamle bil her, og her var jeg tryg ved at handle. Nu skulle jeg jo se på en brugt bil, men så en rigtig sød scooterbil – ikke at det blev den jeg købte, men syntes den var fed.

ht.biler.dk og deres brugte biler

Jeg cyklede ud til dem, og forklarede dem min situation, og de var søde til at vise mig de biler de havde i den prisklasse som jeg havde råd til – de var selvfølgelig kede af at høre at min gamle bil var stået af, men den var nu færdig og havde kørt godt. Jeg fik en super dejlig brugt bil, med plads til både hundebur og børnene, standarden var i top, og så havde den ikke gået så mange kilometer. Så det var slet ikke så dårligt at min gamle bil var stået f, for nu fik jeg en ny med mere plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *