Tvangsauktion

Tvangsauktion?

Står du overfor en tvangsauktion, eller vil du købe et hus på tvangsauktion? Der er mange regler forbundet med det. Men uanset, så læs med her og bliv klogere på området.

Vil du købe en bolig på tvangsauktion, så er købsprisen ofte lavere end ved køb i fri handel – dvs. at du har mulighed for at gøre et rigtig godt køb. Men til gengæld er det ikke uden risiko. For når du køber et hus på tvangsauktion, så er du bundet af nogen andre regler end ved et traditionelt køb. Du har blandt andet ikke en fortrydelsesret, og du kan heller ikke indsætte et advokatforbehold i købsaftalen. Du kan heller ikke tegne ejerskifteforsikring. Der vil heller ikke blive udarbejdet en tilstandsrapport på huset. Det er altså dig der hæfter for eventuelle fejl med huset.

Vælger du stadig at byde på et hus på tvangsauktion, så skal du også betale en auktionsafgift, det bliver også kaldet for ‘størstebeløb’. Beløbet her dækker over restancer på afgifter, ejendomsskatte, salærer m.m.

Som ovenstående beskriver det, så er der mange ting der skal tages stilling til, når man ønsker at købe et hus på tvangsauktion. Derfor kan du med fordel vælge at få professionel vejledning, sådan at købet kommer sikkert på plads. Her anbefaler vi at du finder en advokat med erfaring på området. Du kan finde en advokat ved at følge dette link: regler tvangsauktion

En advokat kan blandt andet møde dig på tvangsauktionen og rådgive dig undervejs, hvis der skulle dukker nye informationer op om boligen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *