Vi leverer Grønt Asfalt

Vi producerer og leverer asfalt til mange formål. Asfalt er jo som bekendt, det vi oftest går eller kører på når vi snakker om stier og veje. Når vi kører i bil kender vi alle fornemmelsen for asfalt. Om det er nyt eller gammelt asfalt. Om asfalten er skrællet af fordi der skal nyt på. Det er jo typisk diverse firmaer der sørger for at vi kan få asfalt på vejene. SuperAsfalt får leveret råstoffer via søvejen, og det bliver sejlet til udvalgte havnebyer i Danmark. Vi udnytter bitumen fra råvareproduktionen, og benytter tagpap i produktionen. Ved at bruge tagpap kan tilsætning af jomfruelig bitumen i vores asfalt halveres. På denne baggrund er vi således som den eneste asfaltfabrik i Danmark producent af Grøn Asfalt. Vi arbejder således på at være en innovativ asfaltfabrik, hvor miljø og kvalitet er i højsæde. Hos www.superasfalt.dk kan vi hjælpe med asfalt.

Hos Superasfalt har vi som et nyt tiltag oprettet en mikrohold blandt vores medarbejdere. De tager sig af kabel render, kantsten render, asfalt borter eller småområder hvor håndudlægning er eneste mulighed. Man kan give os et kald, hvis man har brug for vores mikrohold.

Bæredygtig fremtid


Vores asfalt firma arbejder således med bæredygtighed. Som asfaltfirma mener vi det er fremtiden at gå denne vej, fordi vi skal blive bedre til at passe på vores miljø. Som asfalt producent er vores strategi at bruge tagpap i produktionen og mindske mængden af jomfruelig bitumen. Dermed kan vi være med til at mindske forbruget af jorden knappe olieressourcer.
Vi glæder os til at hjælpe jer med at levere asfalt, og er stolte af at vi er producent af Grønt Asfalt. Vi kan kontaktes på mail eller telefon for spørgsmål vedrørende ordre eller vores produkt. Vi samler helst på tilfredse kunder, så jeres feedback er vigtigt for at vi altid kan levere den bedste kvalitets asfalt til jeres behov